Calitatea serviciilor HCA este cartea noastra de vizita


 


Consultanta juridica: este bine stiut ca intr-o problema juridica, cea mai buna cale pentru o solutionare eficienta si rapida este sa se apeleze la serviciile unor specialisti in drept. Echipa HCA, formata din avocati tineri si dinamici, cu o larga experienta in diverse ramuri de drept, acorda sfaturi juridice celor interesati, dand dovada de un inalt profesionalism in tot ceea ce intreprind.
In serviciile noastre de consultanta sunt cuprinse studiul si analiza in amanunt a problemelor de natura juridica ale clientilor, pentru oferirea celor mai bune solutii.

 

 

Asistenta legala: incercam sa ne protejam clientii in toate actiunile si activitatile pe care le intreprind. De aceea, suntem alaturi de ei in fiecare moment in care ajutorul unui jurist este necesar.
In cadrul serviciilor noastre, oferim asistenta pentru realizarea si intocmirea de acte juridice si contracte civile sau comerciale, asistam clientii la tratative si negocieri cu tertii, precum si la medieri sau concilieri intre parti. Profesionalismul si promptitudinea ne caracterizeaza in orice efectuam, astfel reusind sa ne mentinem clientii satisfacuti.

 


Reprezentare juridica: in cadrul Societatii de Avocatura Hristescu Ciocanea si Asociatii activeaza o divizie specializata in litigii comerciale si civile, avocatii acestui departament punandu-si experienta la dispozitia clientilor, pentru le reprezenta drepturile in fata autoritatilor publice sau in fata organelor de judecata, precum si fata de alte persoane, atat in tara cat si in strainatate.
In egala masura, specialistii nostri apara interesele clientilor in fata Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei precum si in fata Centrului de Mediere a Conflictelor Comerciale de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

 


Contracte Civile si Comerciale Personalizate: echipa noastra va protejeaza interesele prin intocmirea celor mai complete contracte personalizate, realizate cu promptitudine de specialisti in dreptul contractelor, la cele mai inalte standarde.Personalizam orice tip de contract comercial sau civil dupa necesitatile si la instructiunile clientului, avand intotdeauna in vedere interesele acestuia. Contacteza-ne pentru personalizarea unui contract


 


Abonamentele HCA

Abonamentul Standard

STANDARD


Abonamentul Plus

PLUS


Abonamentul Profesional

PROFESIONAL